Despre RegenMed

Scurta introducere

 • Amplasat intr-un cadru natural deosebit, in zona cunoscuta sub denumirea de ”Platoul Cornesti”, spitalul de recuperare si medicina regenerativa RegenMed din Tg-Mures vine in intampinarea celor care doresc a fi tratati intr-un sistem privat si modern, punandu-va la dispozitie conditii ideale pentru serviciile de recuperare medicala in regim de spitalizare continua si ambulator.
 • La organizarea si amenajarea spitalului RegenMed au fost luate in considerare o serie de aspecte, de la asigurarea unui grad inalt de confort la cazarea pacientului, la planuri personalizate de tratament in raport cu capacitatea functionala a fiecarui pacient, la aparatura si echipamente de ultima generatie, dar si asigurarea calitatii serviciilor medicale pe care le oferim, prin softuri electronice specializate de urmarire a procedurilor terapeutice.

Concept terapeutic

 • Intregul spital a fost conceput ca un altfel de spital, pornind de la amplasarea intr-un cadru natural unic, pana la viziunea asupra conceptului de recuperare medicala care imbina metodele clasice de reabilitare medicala cu procedurile medicale conexe recuperarii, incepand cu metodele minim invazive de infiltratii peri- si intraarticulare, ozonoterapie, consiliere psihologica, logopedie, si nu in ultimul rand proceduri de medicina regenerativa, toate avand ca scop imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si ameliorarea simptomatologiei dureroase si reducerea impactului psiho-social pe care il exercita boala asupra pacientului cu dizabilitati.
 • Obiectivele echipei multidisciplinare a spitalului RegenMed sunt abordarea integrata a pacientului, comunicare, empatie si activitate centrata pe nevoile pacientului.

Descrierea spitalului

 • Structurat pe 4 nivele, spitalul dispune de 25 de paturi de spitalizare continua cronici, o baza de tratament moderna si un ambulator de specialitate.
 • Pacientii pot beneficia de servicii de recuperare medicala atat in regim de internare continua, cat si in ambulator, in afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni cardiovasculare si cerebrovasculare, la standarde ridicate de calitate, sub coordonarea unei echipe interdisciplinare formata din specialisti in recuperare medicala, ortopedie, cardiologie, neurologie, reumatologie, endocrinologie, medicina sportiva, fiziokinetoterapeuti si specialisti in stiintele motricitatii.
 • Cabinetele de consultatii, salile de tratament, saloanele cu 2 paturi dotate modern si mobilate elegant, asigura pacientilor toate facilitatile necesare pe perioada internarii, precum si un grad inalt de confort. Spatiile de relaxare, terasele superbe amplasate la fiecare nivel, precum si spatiul verde amenajat in curtea spitalului, vin in completare, oferind pacientilor sanse reale de recuperare si reintegrare in familie si societate.
Program consultatii
 • Luni – Vineri
  08:00 – 20:00
 • Sambata
  09:00 – 14:00
 • Duminica
  inchis
Programari
Ne puteti contacta:
Telefon: 0365–912
Secretariat: 0365-430-200
Call Center

Echipa Medicala

Medic specialist chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva
Medic specialist medicina de laborator
Medic specialist ortopedie si traumatologie
Doctor in stiinte medicale
Medic specialist ortopedie si traumatologie
Doctor in stiinte medicale
Cardiologie
Medic specialist recuperare, medicina fizica si balneologie
Medic primar cardiologie
Medic primar neurologie
Medic specialist reumatologie
Medic primar endocrinologie
Medic primar boli infectioase
Doctor in stiinte medicale
Fiziokinetoterapeut
Fiziokinetoterapeut
Fiziokinetoterapeut
Fiziokinetoterapeut
Nutritionist-Dietetician
anmcs